Mini KSA 4-10

Caps: Bram, Carl, Pieter VH, Preben, Stijn

Goals: Pieter VH 4

Assists: Stijn 2, Carl, Preben

Na een hele week zoeken en puzzelen kregen we dan toch vijf spelers bij elkaar dankzij Preben, die zijn diensten voor één avond aanbood. Zonder echte aanvaller tussen de lijnen was het lastig voor Santa Fe, dat zich desondanks vroeg in het vierde kwart toch naar een 3-4 knokte. Daarna gingen we echter fysiek en mentaal kopje onder.

Camping Fort Bedmar 5-5

Caps: Carl, Pepijn, Pieter H, Pieter VH, Samir, Stijn

Goals: Samir 2, Pepijn, Pieter H, Pieter VH

Assists: Pieter H, Pieter VH, Samir, Stijn

Drie eerdere nederlagen hadden ons al uit koers geslagen voor de beker, maar we wilden toch niet zonder zege uit het toernooi vertrekken. Bijna lukte het ons, want na een helft stonden we 4-1 voor en liep alles op wieltjes. In de tweede helft viel onze organisatie echter in duigen en moesten we een laat, maar billijk gelijkspel toestaan.

Samba Recra 4-4

Caps: Bram, Carl, Pepijn, Samir, Stijn

Goals: Pepijn 3, Stijn

Assists: Stijn 2, Carl

Op de eerste speeldag van de competitie kreeg Santa Fe meteen het ervaren Samba Recra voorgeschoteld. Met vijf man holden we vaak achter de bal aan, maar toonden we ook veel veerkracht. We haalden drie keer een achterstand op en boekten een oververdiend gelijkspel, al zat er met meer precisie in het samenspel wellicht weer iets meer in.