OKTOBER 2015

Decomat 8-4

Caps: Bram, Carl, Jordy, Pieter H, Pieter VH, Samir, Stijn

Goals: Pieter VH 2, Bram, Carl, Jordy, Pieter H, Samir, Stijn

Assists: Pieter H 3, Bram 2, Pieter VH, Jordy

Na de oplawaai van de tweede speeldag moest Santa Fe zich herpakken tegen een van de mindere goden in de reeks. We leverden een onberispelijke avond af en waren heer en meester over de hele wedstrijd. Alle zeven spelers konden hun graantje meepikken, wat nog eens de sterke homogene prestatie van de ploeg onderstreepte. De uitschuiver tegen Amigos Sportivos was dus niet meer dan een accident de parcours en Santa Fe mag weer omhoog kijken.

Kallo City FC 3-4

Caps: Bram, Carl, Koen, Pieter H, Pieter VH, Samir, Stijn

Goals: Koen, Samir, Stijn

Assists: Bram, Koen, Pieter H

In het verleden hadden we Kallo City al een paar keer ontmoet en telkens werd het een spannende strijd tussen twee stugge ploegen. Deze keer werd het een enorm eenzijdig treffen waarin Santa Fe zowat al het balbezit opeiste, maar er niet in slaagde om genoeg doelpunten te maken. Onze tegenstander was iets uitgekookter en had ook wel de nodige meeval, waardoor we met lege handen achterbleven. Een moeilijk te slikken nederlaag, zeker omdat we meer verdienden.

Olympic 7-7

Caps: Bram, Carl, Jordy, Koen, Pepijn, Pieter VH, Samir

Goals: Carl 2, Pepijn 2, Samir 2, Koen

Assists: Pieter VH 2, Carl, Jordy

Olympic was niet naar de sporthal van Sint-Gillis-Waas afgezakt om het spel fair te spelen, zoveel was al snel duidelijk. Het deerde AFP niet, want we bouwden in de eerste helft een voorsprong uit. De marge van drie doelpunten leek veilig, tot er ineens om onverklaarbare redenen paniek in de rangen sloop en we plots achter stonden. Gelukkig sleepten we nog een laat punt uit de brand, maar toch overheersten achteraf de negatieve gevoelens.

AFC Zware Kater 0-7

Caps: Carl, Jordy, Maarten, Pieter H, Pieter VH

Een lastige oktobermaand voor AFP Santa Fe kreeg nog een vervelende uitloper. Door allerlei verplichtingen konden slechts vier spelers aantreden, en dat voor een wedstrijd waarin we ons opnieuw op gang moesten trekken. Oudstrijder Maarten kwam ons – waarvoor dank – uit de nood helpen, maar het werd zo’n avondje waarop letterlijk niets lukte. Tot het derde kwart zat er nog iets in, maar op het einde werden de gaten te groot en gingen we tenonder.