OKTOBER 2014

Squadra Brakka 9-4

Caps: Carl, Jordy, Koen, Pieter H, Samir

Goals: Koen 6, Pieter H 2, Carl

Assists: Pieter H 3, Jordy 2, Carl, Koen, Samir

Iedereen op tijd ter plaatse krijgen bleek de moeilijkste opdracht van de avond. AFP kon een forfait slechts nipt vermijden. Zelfs met een geblesseerde Samir, die zich onderscheidde als doelman, bleken we echter een maatje te groot voor Squadra Brakka. De eerste zege is een feit, hopelijk kunnen we het ook waarmaken tegen sterkere tegenstand.

De Casino Café 5-8

Caps: Carl, Jordy, Pepijn, Pieter H, Samir, Stijn

Goals: Jordy 3, Pepijn, Pieter H

Assists: Pepijn 2, Pieter H 2, Stijn

Met twee licht geblesseerde spelers trad Santa Fe aan tegen wellicht de beste ploeg in de reeks. In de eerste helft deden we aardig mee, maar morsten we met een pak wenkende kansen. Twee missers op schepcorners zouden ons later ook zuur opbreken, want op het einde duwde de tegenstander door en moesten we onze meerdere erkennen.

Portdouro 9-3

Caps: Bram, Frits, Koen, Pieter H, Pieter VH, Samir, Stijn

Goals: Koen 5, Pieter VH 2, Bram, Frits

Assists: Pieter H 3, Frits, Koen, Samir, Stijn

Gele kaarten: Samir, Stijn

Na onze eerste competitienederlaag wilden we opnieuw uithalen tegen de mindere goden van Portdouro. AFP Santa Fe had geen kind aan deze nieuwkomer in de reeks, al wachtten we misschien iets te lang om de kloof te slaan. De ster van de avond was zonder twijfel de scheidsrechter, die zich al te veel wilde manifesteren in deze wedstrijd.

’t Mutsken 1-6

Caps: Bram, Carl, Jordy, Pepijn, Pieter H, Pieter VH, Samir, Stijn

Goals: Pepijn

Assists: Pieter H

Van rode lantaarn ’t Mutsken moesten we geen schrik hebben, maar op Halloween weet je blijkbaar nooit. De tegenstander speelde aardig, terwijl bij ons een strafschop en twee schepcorners gemist werden. Bovendien zat het niet mee in de afwerking, waardoor het een van die avonden werd. Een wedstrijd om snel te vergeten.