NOVEMBER 2015

AIS Design 8-4

Caps: Bram, Carl, Jordy, Koen, Pieter VH, Samir, Stijn

Goals: Koen 4, Carl 2, Pieter VH, Stijn

Assists: Jordy 3, Koen 3, Pieter VH

Na een beschamende 1 op 9 moest AFP eindelijk eens de vruchten plukken van ons toch wel aardige voetbal. AIS Design werd het kind van de rekening. Op geen enkel moment kwamen we in de problemen, in sommige periodes speelden we zelfs kat en muis met een dolgedraaide tegenstander. De score had zelfs een pak hoger kunnen oplopen en zag er door een paar late schoonheidsfoutjes nog flatterend uit voor AIS. Santa Fe knoopt weer aan met de zege.

Van de Velde 8-4

Caps: Bram, Carl, Jordy, Pepijn, Pieter H, Pieter VH, Stijn

Goals: Carl 4, Pepijn 3, Pieter H

Assists: Bram, Pepijn, Pieter H, Stijn

Van de Velde, de tweede in de stand, zou een serieuze test worden voor Santa Fe, dat voor het eerst dit seizoen twee keer op rij wilde winnen. Een paar lekkere vroege doelpunten hielpen ons in het zadel, waarna we onbedreigd naar een simpele zege galoppeerden. Ons beproefde recept van diep inzakken en scherp prikken werkte perfect en dreef Van de Velde tot wanhoop. AFP schuift weer een paar stekjes vooruit in deze spannende reeks, waar alles wijd open ligt.

Happy Hour 5-3

Caps: Bram, Carl, Hans, Koen, Pieter VH, Samir, Stijn

Goals: Koen 3, Carl, Hans

Assists: Stijn 2, Bram, Samir

Bookings: Samir

Geen twee zonder drie, al zou het tegen de voorlopige leider geen sinecure worden. Toen we na een gemiste strafschop een dubbele voorsprong zagen verdampen, leek het even hachelijk te worden. AFP hield echter het hoofd koel toen de potjes van Happy Hour overkookten en wroette zich naar een geruststellende voorsprong. Achterin zat het potdicht en na de wedstrijd pronkten we plots – allicht voor eventjes – met de eerste plaats in het klassement.

Mini KSA 5-11

Caps: Carl, Jordy, Koen, Pepijn, Stijn

Goals: Carl 2, Pepijn 2, Stijn

Assists: Jordy, Stijn

Na een week zonder wedstrijd waren we afgezakt naar een plaats in de middenmoot, maar de tweede plaats was wel binnen handbereik. Met z’n vijven begonnen we ook voortvarend, maar jammer genoeg liep het telkens spaak voor het doel. Mini KSA benutte een schepcorner en speelde het daarna knap uit tegen onze soms iets te onbehouwen verdediging. In het slot smukten we de stand nog wat op, want een ruimere nederlaag verdienden we zeker niet.