NOVEMBER 2014

Kallo City FC 2-3

Caps: Bram, Carl, Pieter H, Pieter VH, Samir, Stijn

Goals: Pieter VH, Stijn

Om de voeling met de top niet te verliezen moest Santa Fe absoluut winnen van Kallo City. Aanvankelijk liep het vrij vlot, maar ons voetbal verzandde helemaal in de tweede helft. Doelpunten maken bleek alweer een bijzonder moeilijke opdracht en in de laatste minuut stierf de gelijkmaker dan ook tegen de deklat. AFP kan nu wel even herbronnen.

Santa Cruz 6-8

Caps: Bram, Carl, Pepijn, Samir, Stijn

Goals: Carl 3, Pepijn 2, Samir

Assists: Stijn 4, Pepijn 1

Met vijf man spelen was alweer niet ideaal, al gaven we de wedstrijd vreemd genoeg weg in het begin. We klauwden nog stevig terug na een achterstand van 4-0 en 7-2, maar een paar fouten in de combinatie kostten ons minstens een punt. Na deze derde nederlaag op rij heeft Santa Fe dus hoogdringend een driepunter nodig.

Band of Brothers 3-11

Caps: Carl, Jordy, Pepijn, Samir

Goals: Pepijn 2, Jordy

Assists: Carl

Het gaat van kwaad naar erger met het personeelstekort bij Santa Fe. De vier dappere krijgers die Band of Brothers moesten bekampen streden als leeuwen, maar moesten na drie sterke kwarten toch het hoofd buigen. Door alweer een nederlaag blijven we in vrije val, hopelijk kunnen we de negatieve spiraal doorbreken.

Camping Fort Bedmar 5-8

Caps: Bram, Carl, Jordy, Pieter VH, Samir, Stijn

Goals: Jordy 2, Carl, Pieter VH, Stijn

Assists: Carl, Jordy, Samir, Stijn

Santa Fe kwam snel op voorsprong, maar na drie rampzalige minuten konden we de plannen al in de prullenmand gooien. Individuele foutjes kostten ons een achterstand van drie doelpunten en we slaagden er nooit in om die kloof voldoende te verkleinen. AFP snakt naar een zege, maandag krijgen we een nieuwe kans.