MEI 2015

Inter 6-3

Caps: Bram, Frits, Jordy, Pieter H, Pieter VH, Samir, Stijn

Goals: Pieter H 2, Bram, Frits, Pieter VH, Stijn

Assists: Hoof 2, Samir 2, Pieter VH

Ook een blinde kip vindt weleens een graankorrel. Na een reeks zure nederlagen en een pijnlijk forfait knoopt Santa Fe eindelijk aan met de zege. Tegen Inter slaagden we er wel in om onze voorsprong te beschermen. Even werd het link, maar door ongenadig stoorwerk en twee snelle doelpunten braken we het ultieme verzet zonder pardon.

Bière Care 4-5

Caps: Bram, Frits, Jordy, Pieter VH, Samir, Stijn

Goals: Pieter VH 2, Frits, Jordy

Assists: Jordy, Stijn

De nipte nederlagen komen zo onderhand onze strot uit. Tegen Bière Care waren we slechts één kwart de mindere, maar toch stapten we met lege handen de kantine binnen. Nochtans haalden we een dubbele achterstand op en hadden we in het slot de betere kaarten, maar door een flipperkastdoelpunt blijft het hard knokken voor het behoud.

Papi Loco 17-5

Caps: Jordy, Pepijn, Pieter H, Pieter VH, Samir, Stijn

Goals: Pepijn 5, Samir 5, Pieter VH 4, Pieter H 3

Assists: Pieter H 6, Stijn 5, Pieter VH 3

In volle degradatiestrijd kreeg Santa Fe eindelijk een meevaller, want Papi Loco moest met vier spelers beginnen. Het werd dus een geknipte avond om een paar statistieken op te krikken, want zelfs toen de vijfde tegenstander aan kwam sjokken bleef het doelpunten regenen. Winst op de slotspeeldag zou nu moeten volstaan om in tweede reeks te blijven.

The Goalgetters 6-8

Caps: Bram, Frits, Jordy, Pepijn, Pieter H, Samir, Stijn

Goals: Pepijn 2, Pieter H 2, Frits, Samir

Assists: Pieter H 2, Frits, Pepijn, Stijn

Gele kaarten: Jordy

Geregeld wervelden we als waren we Barcelona, maar net zo vaak stonden we te krasselen à la Cercle. Jammer genoeg gaven die laatste momenten en ook wel drie missers op schepcorner de doorslag in een spannende wedstrijd. Door het falen van andere ploegen moeten we gelukkig meer dan waarschijnlijk niet langer vrezen voor degradatie.