MAART 2016

Happy Hour 4-3

Caps: Bram, Carl, Jordy, Koen, Pieter H

Goals: Koen 3, Carl

Assists: Pieter H 2, Bram

Santa Fe had dringend een referentiewedstrijd nodig en vooral drie punten om nog minstens een woordje mee te spreken in het debat van de play-offs. Door schorsingen kwam er slechts een vijftal aan de aftrap, maar dat kweet zich met veel métier van zijn taak. Vooral verdedigend zat het hermetisch dicht. Door een ongelukkige bots werd het nog een prangend slot, maar uiteindelijk hielden we de zuur verdiende zege toch vast. De kentering lijkt ingezet.

Mini KSA 7-3

Caps: Bram, Carl, Jordy, Koen, Pieter H, Stijn

Goals: Pieter H 3, Koen 2, Bram, Stijn

Assists: Pieter H 3, Koen, Stijn

In de heenronde had KSA ons nog alle hoeken van de zaal laten zien, maar ditmaal waren de rollen omgekeerd. Van bij de eerste minuut was het duidelijk welke kant deze wedstrijd zou opgaan. Geruggensteund door een jolige menigte liet AFP geen spaander heel van de tegenstander. Af en toe haperde de afwerking ietwat, waardoor het verschil uiteindelijk niet erg hoog opliep. De nieuwe, positieve attitude legt ons alvast geen windeieren.

Real 13-4

Caps: Bram, Carl, Jordy, Pepijn, Pieter H, Stijn

Goals: Carl 4, Pepijn 4, Bram 2, Pieter H, Stijn, Jordy

Assists: Pieter H 5, Bram 2, Pepijn 2, Carl, Jordy, Stijn

Wie zich vooraf afvroeg waarom Real onderin bengelt, wist na affluiten precies het antwoord. Deze ploeg kon geen seconde wedijveren met Santa Fe, dat enkel door laksheid doelpuntjes slikte en zelf aan de lopende band raak trof. Elke speler tekende voor minstens één goal en één assist, wat ons meesterschap nog extra onderlijnde. En plots stond AFP Santa Fe weer in een kansrijke positie voor Play-off I.