Caps: Bram, Carl, Jordy, Pieter H, Pieter VH, Samir, Stijn

Goals: Carl, Pieter H, Pieter VH, Stijn

Assists: Pieter VH, Stijn

Gele kaarten: Stijn

Na een vlot verlopen eerste helft leek er geen vuiltje aan de lucht, want Santa Fe leidde met een geruststellende 4-1. Na de kantwissel liep het echter verkeerd. Portdouro toonde wilskracht, terwijl bij ons het geloof afbrokkelde. Slap voetbal en alweer een gemiste schepcorner kwamen ons duur te staan in een wedstrijd die we uit handen gaven.

’t Mutsken 3-3

Caps: Bram, Carl, Frits, Pieter H, Pieter VH, Samir, Stijn

Goals: Carl, Pieter H, Stijn

Assists: Samir, Stijn

Een voorsprong vasthouden bleek opnieuw o zo lastig voor Santa Fe, dat stormachtig aan de wedstrijd begon. Op het scorebord flikkerde al snel 2-0, maar een vervolg breien aan die sterke start lukte niet. In het vierde kwart slaagden we er door een reeks onzorgvuldigheden niet in om onze veelbelovende tegenaanvallen af te werken.

Kallo City FC 7-7

Caps: Bram, Carl, Frits, Jordy, Koen, Pepijn, Stijn

Goals: Koen 4, Frits, Jordy, Pepijn

Assists: Jordy 3, Frits, Koen

Gele kaarten: Bram, Koen

Voor de derde wedstrijd op rij glipte een riante voorsprong uit onze handen, maar deze keer was er meer aan de hand dan een instorting van Santa Fe. De scheids verloor de pedalen en blies de wedstrijd helemaal stuk, waardoor we nog blij mochten zijn dat we in het slot een punt uit de brand konden slepen. Hoe dan ook een teleurstelling.

Santa Cruz 4-5

Caps: Bram, Carl, Pepijn, Pieter H, Stijn

Goals: Samir 2, Carl, Pieter H

Assists: Bram 2, Pieter H, Samir

Net niet. Het is zowat de rode draad doorheen ons seizoen en zeker in deze maand maart. Santa Fe was weer maar eens minstens de evenknie van de tegenstander, maar een overwinning leverde dat niet op. Het begint erop te lijken dat we niet meer uit de kelder van het klassement zullen komen, maar aan opgeven denken we niet.