Real 6-3

Caps: Bram, Carl, Pieter H, Pieter VH, Samir, Stijn

Goals: Pieter VH 3, Pieter H, Samir, Stijn

Assists: Pieter H 3, Bram, Carl, Samir

Voor de tweede speeldag na elkaar kreeg Santa Fe een hapklare brok voorgeschoteld. Real had wel een paar aardige voetballers, maar al snel werd duidelijk waarom deze ploeg op de laatste plaats kampeert. Alweer moest Santa Fe niet zijn beste voetbal bovenhalen om de overwinning binnen te rijven. Het verschil werd nooit echt uitgediept, maar zorgen over het eindresultaat moesten we ons nooit maken. Drie logische punten dus, maar opnieuw zonder al te veel glans.

Amigos Sportivos 4-3

Caps: Bram, Carl, Jordy, Koen, Samir, Stijn

Goals: Koen 2, Bram, Carl

Assists: Koen 2, Carl, Jordy

De rode lantaarn verslaan is één ding, maar de leider verschalken is nog iets anders. Amigos Sportivos dacht tot diep in het vierde kwart alles onder controle te hebben, maar maakte de fatale vergissing om ietwat arrogant te stoppen met voetballen. Santa Fe loerde als een roofdier op de juiste kans en draaide op het einde de rollen om. De ontlading na de winnende treffer in de slotseconde was enorm en er werd al steels naar de kop van het klassement gekeken.

Bière Care 6-8

Caps: Carl, Hans, Jordy, Samir, Stijn

Goals: Hans 3, Stijn 2, Samir

Assists: Carl 2, Jordy, Samir

Slechts vijf man op het wedstrijdblad, het is een oud zeer bij Santa Fe dat ons al vaker parten heeft gespeeld. Nochtans schoot AFP furieus uit de blokken, maar een kloof van drie doelpunten werd met heel wat meeval gedicht door de tegenstander. Een goedkope strafschop op het einde van het derde kwart deed het momentum keren. Een vermoeid Santa Fe verweerde zich kranig, maar moest uiteindelijk een late nederlaag slikken tegen een soms overdreven potig Bière Care.

Decomat 5-7

Caps: Bram, Carl, Jordy, Koen, Pepijn, Pieter H, Stijn

Goals: Koen 2, Pepijn 2, Stijn

Assists: Bram, Jordy, Koen, Pepijn, Pieter H

Bookings: Koen

Eigenlijk mogen we aan deze vreselijke vertoning niet te veel woorden vuil maken. Vanaf de eerste minuut was het verderfelijke plannetje van Decomat duidelijk: schoppen naar alles dat bewoog. Jammer genoeg was de scheids te zwak om hen te bestraffen en lieten wij ons al te vaak meeslepen. Santa Fe verloor op de cruciale momenten de concentratie en leed zo een zure nederlaag. Hopelijk komen we deze slagersploeg niet te veel tegen, want dit was geen voetbal.

Kallo City 7-8

Caps: Bram, Carl, Jordy, Pieter VH, Samir, Stijn

Goals: Carl 3, Pieter VH 3, Samir

Assists: Samir 2, Stijn 2, Jordy

Bookings: Stijn 2, Jordy

Een stroef en laks begin kwam ons op een snelle achterstand te staan, maar ondanks alles knokten we ons vastberaden terug in de wedstrijd. Het blik met onbekwame scheidsrechters is echter tot aan de rand gevuld in de Kern Sint-Gillis-Waas, want ook vanavond gebeurden er rare dingen. Eén vreemde beslissing van de ref, bij 7-7, mondde uit in een strafschop voor Kallo, waarna er geen tijd meer was om iets terug te doen. Deze negatieve reeks brengt ons toch wat uit evenwicht.