JANUARI 2015

Inter 5-5

Caps: Bram, Carl, Hans, Pieter H, Pieter VH, Stijn

Goals: Bram, Carl, Hans, Pieter H, Pieter VH

Assists: Carl 2, Pieter H, Pieter VH

Na een bijzonder pover 2014 wilde Santa Fe het nieuwe jaar inzetten met een referentiewedstrijd. Hans, die na lang blessureleed zijn wederoptreden maakte, hielp ons daarbij. Het werd een zenuwslopend duel waarin we als een hecht blok steeds een kleine voorsprong verdedigden. De gelijkmaker in het slot smaakte dan ook bitter.

Papi Loco 7-8

Caps: Carl, Frits, Jordy, Pieter H, Pieter VH, Samir, Stijn

Goals: Frits 2, Jordy, Pieter H, Pieter VH, 2 owngoals

Assists: Stijn 2, Carl, Jordy, Pieter H, Pieter VH

Santa Fe pakte het deze keer bijzonder aanvallend aan. Dat leverde een lawine aan doelkansen op, maar jammer genoeg waren we te onstuimig voor de kooi. Daardoor bleef de wedstrijd een dubbeltje op zijn kant. Net als op de vorige speeldag glipte de verdiende beloning door onze vingers, al hadden we ditmaal iets strakker moeten verdedigen.

The Goalgetters 4-8

Caps: Carl, Frits, Jordy, Koen, Samir, Stijn

Goals: Koen 4

Assists: Jordy 3

Ook in onze derde wedstrijd van het nieuwe jaar weigerde Dame Fortuna om mee te werken. We domineerden een groot deel van de partij, maar de bal wilde er simpelweg niet in. De drie schepcorners die Santa Fe afdwong werden vlotjes omgezet, maar dat volstond niet om de punten te pakken tegen de gevatte counterploeg van Goalgetters.

Samba Recra 3-4

Caps: Bram, Carl, Pepijn, Pieter H, Samir, Stijn

Goals: Pepijn 2, Bram

Assists: Pieter H 2, Stijn

Gele kaarten: Carl, Stijn

Net als vorige week liet Santa Fe slechts één veldgoal optekenen. Een vervelende scheidsrechter die het op ons gemunt had maakte het ook al niet gemakkelijker in een wedstrijd die geen schoonheidsprijzen verdiende. Volgende week tegen de leider wordt het lastig, maar daarna moeten we echt opnieuw punten gaan sprokkelen.