FEBRUARI 2016

Olympic 6-6

Caps: Bram, Carl, Koen, Pepijn, Pieter VH, Samir, Stijn

Goals: Carl 2, Samir 2, Koen, Pepijn

Assists: Carl 2, Pieter VH, Stijn

Bookings: Stijn 2, Samir

Het begint echt flink vervelend te worden. Na een lichte strafschop voor AFP speelde Olympic met een rode waas voor de ogen. Vliegende tackles, ellebogen en gescheld werden echter gedoogd door een overdonderde scheids. Hun kapitein mocht zelfs een tirade van drie minuten afsteken en nóg werd Santa Fe het hardst gestraft. Onbegrijpelijk. Dit had met voetbal helemaal niets te maken en hielp ons al helemaal niet in onze jacht op een ticket voor Play-off I.

Spaans Kwartier 11-5

Caps: Bram, Carl, Koen, Pieter H, Samir, Stijn

Goals: Koen 6, Stijn 3, Bram, owngoal

Assists: Pieter H 5, Koen 2, Samir

Na een reeks van teleurstellende resultaten besloot Santa Fe om het net iets anders aan te pakken en zich niet meer te laten vangen. Het moet gezegd dat de flauwe tegenstander ervoor zorgde dat we ons simpel aan dat goede voornemen konden houden. Dankzij een vlotte overwinning tegen deze bodemploeg braken we de neerwaartse spiraal af en konden we terug voorzichtig naar de ploegen boven ons piepen. Het werd verdorie stilaan tijd.

AFC Zware Kater 5-6

Caps: Bram, Carl, Jordy, Pepijn, Pieter H, Pieter VH, Samir

Goals: Carl 2, Pepijn, Pieter H, Pieter VH

Assists: Jordy, Pepijn, Pieter VH

Een tweede zege op een rij kon AFP Santa Fe weer helemaal in de wedloop naar de top brengen. Tegen de enthousiaste jongelingen van Zware Kater had onze ervaring de doorslag moeten geven, maar dat speelde even anders uit. Door naïef voetbal lieten we een mogelijke overwinning in het laatste kwart domweg uit onze handen glippen. Alweer een tikje in een vooralsnog donker 2016 voor AFP, want dit puntenverlies kan ons wel eens duur te staan komen.