FEBRUARI 2015

De Casino Café 7-5

Caps: Bram, Carl, Frits, Pieter VH, Stijn

Goals: Pieter VH 4, Frits 2, Carl

Assists: Carl 3, Stijn

We leefden met een bang hartje toe naar deze wedstrijd tegen de leider, maar dat bleek onterecht. Santa Fe zette een lakse tegenstander al in de eerste periode klem met drie doelpunten en keek niet meer achterom. In het vervolg van de wedstrijd behielden we simpel onze voorsprong, een opsteker met het oog op de rest van de terugronde.

Squadra Brakka 6-3

Caps: Bram, Carl, Pepijn, Pieter VH, Samir, Stijn

Goals: Pepijn 3, Carl 2, owngoal

Assists: Bram 2, Pieter VH 2, Stijn

Na een onverhoopte overwinning tegen de leider mocht de laatste in de stand slechts een tussendoortje zijn. Dat bleek ook, want deze tegenstander kon ons op geen enkel moment bedreigen. Door laksheid in de tweede helft van de wedstrijd bleef de kloof beperkt, maar toch pakten we pas voor het eerst dit seizoen twee zeges na elkaar.

2 Many Players 2-9

Caps: Bram, Carl, Koen, Pepijn, Samir

Goals: Bram, Pepijn

Assists: Koen, Pepijn

Het mag duidelijk zijn dat 2 Many Players geen tegenstander is die ons ligt. Net als in de heenwedstrijd lagen we niet zwaar onder, maar kwamen we toch overal een stapje te laat. Het verschil in efficiëntie was groot, waardoor we nooit in de buurt kwamen van puntenwinst. De maand maart zal wellicht over ons lot in tweede reeks beslissen.