DECEMBER 2014

Happy Hour 8-3

Caps: Bram, Carl, Frits, Koen, Pieter VH, Samir, Stijn

Goals: Koen 4, Bram 2, Samir, Stijn

Assists: Carl 2, Stijn 2, Frits, Koen, Pieter VH, Samir

Na een rampzalige maand november kon AFP eindelijk nog eens aan een wedstrijd beginnen met zeven spelers en genoeg spitsen om voortdurend gevaarlijk te zijn. De overwinning kwam nooit in het gedrang en een paar doelpunten waren echte pareltjes. Volgende wedstrijd wacht een topploeg, dan weten we wat we echt waard zijn.

MVC Ansco 4-10

Caps: Bram, Carl, Frits, Koen, Samir, Stijn

Goals: Bram, Carl, Koen, Samir

Assists: Frits, Koen, Stijn

Drie kwarten hielden we gelijke tred met het geroutineerde Ansco en mochten we dromen van puntengewin, maar in het laatste kwart viel het doek. Elke halve voet die Santa Fe toen verkeerd zette werd genadeloos afgestraft. De winnaar was uiteindelijk terecht, maar de uitslag fel overdreven gezien de waardeverhoudingen.

Bière Care 2-8

Caps: Bram, Carl, Jordy, Pieter VH, Samir, Stijn

Goals: Carl, Samir

Assists: Carl, Pieter VH

Gele kaarten: Samir

Achteraan zo lek als een zeef en vooraan geen deuk in een pakje boter: veel goeds viel er over deze “wedstrijd” niet te vertellen. AFP Santa Fe viel collectief zwaar door de mand in wat een van onze beroerdste prestaties van het seizoen was. Een avond om snel te vergeten en hopelijk uit te wissen met een overwinning.

2 Many Players 3-9

Caps: Bram, Carl, Frits, Jordy, Pieter VH, Stijn

Goals: Frits 2, Carl

Assists: Bram, Pieter VH, Stijn

De zware cijfers verdoezelden enigszins de vrij goede ploegprestatie, maar anderzijds was het ook duidelijk dat er nog wat schortte aan het vertrouwen. Ook pech speelde een rol in deze nederlaag tegen een ploeg die niet zo gek veel beter voetbalde dan wij. Het nieuwe jaar brengt hopelijk raad bij Santa Fe.