APRIL 2016

Squadra Brakka 10-0 (forfait)

Was het uit angst voor de stilaan niet te stoppen trein van Santa Fe, of toch een collectieve skivakantie die Brakka uit De Klinge hield? In elk geval stuwen de drie punten ons definitief naar de bovenste helft van het klassement en is Play-off I binnen.

Van de Velde 6-4

Caps: Bram, Carl, Koen, Pepijn, Pieter H, Stijn

Goals: Pepijn 4, Stijn, owngoal

Assists: Pieter H 3, Bram, Koen, Stijn

Een routineuze tegenstander kroop met wat meeval naar een dubbele voorsprong, maar lang duurde dat feestje niet. Toen de tandwieltjes van Santa Fe eenmaal in elkaar grepen, sloegen we snel zelf een kloofje. Toch kenden we nog een dipje en op het einde was het nog flink zweten om de vijfde driepunter na elkaar binnen te rijven. Na een rampzalig begin van de terugronde zijn de kansen gelukkig gekeerd. Hopelijk kunnen we deze topvorm nog een goeie maand aanhouden.

AIS Design 7-3

Caps: Bram, Carl, Koen, Pepijn, Pieter H, Samir, Stijn

Goals: Koen 5, Pieter H, Samir

Assists: Pieter H 3, Bram, Pepijn, Stijn

Bookings: Bram

Niemand hield er rekening mee dat we punten zouden laten liggen tegen rode lantaarn AIS Design. Dat gebeurde dan ook niet, al zagen de massaal toegestroomde fans én Masturpilami een festival van gemiste kansen en ballen tegen het kader. Erg was dat niet, want zelfs met een duwtje in de rug van de scheids kon de tegenstander geen vuist maken. Met een reeks van zes opeenvolgende overwinningen mag Santa Fe zich de ploeg in vorm noemen voor de play-offs.

Bière Care (PO1) 4-4

Caps: Bram, Carl, Jordy, Koen, Pieter VH, Samir, Stijn

Goals: Koen 3, Bram

Assists: Jordy 2, Samir, Stijn

Bookings: Stijn

Na de lange zegereeks scheerde het vertrouwen van Santa Fe hoge toppen. Voor onze eerste opdracht namen we het op tegen Bière Care, grof gesteld het ruwere spiegelbeeld van AFP. Verrassend was het bijzonder gesloten verloop van de wedstrijd dan ook niet. Tussen het gebikkel door had de balans eigenlijk in ons voordeel moeten doorhellen, maar een koppel misrekeningen kostte ons de zege. Santa Fe kan zich in de play-offs dus geen misstap meer veroorloven.