APRIL 2015

Band of Brothers 5-6

Caps: Carl, Frits, Hans, Pieter H, Stijn

Goals: Frits 4, Stijn

Assists: Pieter H 2, Hans, Stijn

Gele kaarten: Hans

Bij 4-1 en 5-2 leek het erop dat Santa Fe eindelijk nog eens een voorsprong zou kunnen vasthouden. IJdele hoop, zo bleek, want door twee gemiste schepcorners en een lachwekkende appelflauwte van een niet nader genoemde speler liep het toch weer verkeerd af. Maandag krijgen we de kans om het opnieuw te proberen.

Camping Fort Bedmar 4-9

Caps: Bram, Carl, Pepijn, Pieter H, Samir, Stijn

Goals: Stijn 3, owngoal

Assists: Pieter H 2, Samir

Met een legertje zieken en half geblesseerden trok Santa Fe ten strijde tegen Fort Bedmar. We kwamen wel nog op voorsprong, maar daarna ging het enkele keren zeer snel en konden we zelfs een gelijkspel op onze buik schrijven. Over een kleine twee weken volgt een belangrijk degradatieduel, hopelijk is dan iedereen op volle kracht.

Happy Hour 3-5

Caps: Bram, Carl, Hans, Jordy, Pieter H, Pieter VH, Stijn

Goals: Pieter VH 2, Hans

Assists: Pieter H 2

Tegen onze laatste concurrent in de degradatiestrijd hadden we de wedstrijd zeer lang onder controle, maar konden we naar aloude gewoonte de beslissing niet forceren. De scheidsrechter hielp Happy Hour dan maar een handje door onder meer een loepzuivere strafschop niet te fluiten. Door dit verlies komt derde reeks weer wat dichterbij.

MVC Ansco 0-10 (forfait)

Net wanneer de bodem bereikt lijkt, duikelt Santa Fe nog wat verder het ravijn in om ongekende diepten te verkennen. Voor het eerst geraken we aan onvoldoende spelers om een forfait te vermijden. Dit rampseizoen mag snel afgelopen zijn, want het begint nu wel een heel erg bittere smaak achter te laten.